Workshop 27 november 2013

Den 27/11 hade vi ett matnyttigt möte, i många avseenden. Efter bland annat genomgång av Protein och nutrition, av Marie Alminger och LCA analys verktyget, av Birgit Landquist fick vi smaka på en buffé av fantastiskt goda vegetariska rätter, förstärkta med proteiner från våra råvarutillverkare.

Buffén var tillagad av Dan Lexö och bestod av:

  • Havrekaka med havreprotein
  • Havre och rågbröd med havreprotein
  • Falafel med vetefibrer och vetefoder
  • Grön ärtpuré med tryffel och havreprotein
  • Butternut-puré med havreprotein
  • Potatisklimp (gnocchi) med gluten
  • Tomatsås med havreprotein
  • Potatiskaka med havreprotein
  • Jordärtskock- och svampsoppa med havreprotein
  • Falafel med havreprotein
  • Auberginpuré med havreprotein

 

   

www.sp.se | Box 5401, 402 29 Göteborg | Telefon: 010-516 66 09| E-post sophia.wassen@sp.se